ویزای استارتاپ

دریافت ویزای استارتاپ یا کارآفرینی از طریق گسترش تجارت و کسب‌وکار در سطح بین‌المللی به شما امکان می‌دهد که فعالیت خود را در کشورهای دیگر نیز انجام دهید و از اعتبار بین‌المللی بهره‌مند شوید. این نوع ویزا به شما کمک می‌کند تا درآمد بیشتری کسب کنید و در محافل بین‌المللی پیشرفت کنید. در حال حاضر، بسیاری از صاحبان کسب‌وکارها نیز به توسعه تجارت خود در سطح بین‌المللی علاقه‌مند هستند و می‌خواهند فعالیت‌های خود را در کشورهای دیگر نیز گسترش دهند. به همین دلیل، استارت آپ ویزا به شما این امکان را می‌دهد که به‌راحتی کسب‌وکار خود را در کشورهای دیگر راه‌اندازی کنید و به سرعت درآمد خود را افزایش دهید. ویزای استارتاپ (Start-up) یکی از راه های کشور ها برای جذب کارآفرینان با پتانسیل بالا است. این ویزا به دنبال کسانی است که توانایی راه اندازی شرکت های نوآور را دارند و قادر به ایجاد شغل های جدید هستند. هدف اصلی این ویزا، افزایش رقابت کشور ها در حوزه جذب استارتاپ ها است. کشور ها با ایجاد این ویزا، به وضوح به آینده روشنی در این زمینه نگاه می کند و تلاش می کند تا به عنوان یکی از مقاصد اصلی برای کارآفرینان و استارتاپ ها در جهان شناخته شوند.

ایده نوآورانه، شرط لازم ولی نه کافی

اگر ایده‌ای خلاقانه و نوآورانه در ذهنتان دارید و اعتقاد دارید که این ایده قابلیت رشد و پیشرفت در مدت زمان کوتاهی را دارد، این ممکن است وقتی مناسبی برای دریافت تاییدیه از یکی از سازمان‌های مورد تایید دولت کشورها باشد. این سازمان‌ها می‌توانند به شما کمک کنند تا بتوانید سرمایه‌گذاری برای ایده خود جلب کنید. اما تنها نامه ساپورت گرفتن از این سازمان‌ها کافی نیست. باید همچنین اداره مهاجرت کشورها را متقاعد کنید که قصد راه‌اندازی استارتاپ را دارید. با دریافت ویزای استارتاپ، شما و خانواده‌تان می‌توانید به اقامت به آن کشور دست پیدا کنید و در آن کشور زندگی کنید.

راهنمای جامع اخذ ویزای استارتاپ

هر یک از شما به احتمال زیاد صاحب یک تجارت بزرگ یا یک کسب‌وکار خانگی یا آنلاین هستید که می‌خواهید آن را گسترش دهید. همه صاحبان کسب‌وکارها پس از پیشرفت و توسعه در کشور خود، به آن سوی مرزها می‌اندیشند. زیرا در بسیاری موارد برخی از این کسب‌وکارها ممکن است در دیگر کشورهای دنیا وجود نداشته باشند یا به شکل دیگری باشند. در این شرایط بهترین راه این است که در اولین فرصت با اخذ استارت آپ ویزا نسبت به توسعه کسب‌وکار خود در آن سوی مرزها اقدام کنید. البته باید بدانید که دریافت این ویزا همچون دیگر مجوزهای خارجی شرایط به‌خصوصی دارد. به همین دلیل مهم‌ترین نکته پیش از اقدام برای اخذ این ویزا این است که بدانید استارتاپ ویزا چیست؟ بنابراین ما در ابتدا به پاسخ این سوال و سپس به ارائه دیگر اطلاعات در رابطه با این مجوز می‌پردازیم. استارتاپ ویزا فرصتی است که به کسب‌وکارهای نوپا و نوآورانه ارائه می‌شود تا در کشوری دیگر به توسعه بپردازند. این ویزا به صاحبان کسب‌وکارها اجازه می‌دهد تا به کشور مورد نظر بروند و در آنجا کسب‌وکار خود را راه‌اندازی کنند و از امکانات و فرصت‌های موجود در آن کشور بهره‌برداری کنند. استارتاپ ویزا برای کسب‌وکارهایی که در حوزه‌های فناوری اطلاعات، رسانه‌ها، فرهنگ و هنر، بهداشت و سلامت، محیط زیست و سایر صنایع نوپا فعالیت می‌کنند، فراهم شده است. این ویزا به صاحبان کسب‌وکارها اجازه می‌دهد تا به مدت یک تا پنج سال در کشور مورد نظر زندگی کنند و به توسعه کسب‌وکار خود در آنجا بپردازند. استارتاپ ویزا یک فرصت بزرگ برای کسب‌وکارهاست تا بازار جدیدی را در کشورهای دیگر کشف کنند و با استفاده از آن رشد و توسعه کنند.

شرایط اخذ ویزای استارت آپ

در صورتی که به دنبال دریافت ویزای استارتاپ هستید، شرط اول این هست که باید با شرایط لازم برای اخذ این مجوز آشنا باشید. از جمله شرایط لازم برای استارتاپ ویزا می توان به دریافت نامه پشتیبانی از مرکز سرمایه گذاری مورد نظر اشاره کرد. برای دریافت این ویزا، کسب و کار شما باید توسط سرمایه گذاری که تعیین شده است، حمایت و پشتیبانی شود. به عبارت دیگر، شما باید از مرکز سرمایه گذاری مورد نظر، نامه ای دریافت کنید که نشان دهنده حمایت و پشتیبانی آنها از ایده و کسب و کار شماست.

شرط دوم برای اخذ ویزای استارتاپ، باید شرایطی را که به مهارت زبان مرتبط است، را ثابت کنید. یکی از این شرایط این است که باید بتوانید مهارت زبان مورد نیاز را به خوبی داشته باشید. برای اثبات این مهارت، باید در آزمون سنجش مهارت زبان شرکت کرده و نمره قابل قبول را کسب کنید. برای زبان انگلیسی و فرانسوی، تنها مدارک شرکت در آزمون مراکز تایید شده توسط مرکز مهاجرت یا پناهندگی کشور مورد نظر قبول می‌شود. این اقدام از سوی مراکز، به منظور تضمین این است که شما قادر به ارتباط و کار با دیگران به زبان مورد نیاز هستید.

در قوانین و مقررات بسیاری از کشورها، شرط سوم برای تاسیس یک کسب‌وکار یا شرکت وجود دارد که شامل الزامات مالکیت است. به عبارت دیگر، شما باید از طریق اثبات مالکیت، نشان دهید که حداقل ده درصد از حق رای در کسب‌وکار متعلق به شما است. این شرط به منظور حفظ حقوق و تعادل بین مالکان و سایر عوامل در کسب‌وکارها تعبیه شده است. به طور معمول، این الزامات مالکیت می تواند به وسیله اسناد رسمی مانند سهام‌نامه‌ها یا قراردادهای شراکت تایید شود. در نتیجه، قبل از شروع یک کسب‌وکار، ضروری است که این الزامات مالکیت را بررسی و رعایت نمایید تا از هرگونه تنش ها و مشکلات حقوقی در آینده جلوگیری کنید.

و چهارمین شرط برای اخذ ویزا یک کشور، داشتن بودجه کافی برای اقامت و زندگی در آن کشور است. هزینه‌های مورد نیاز برای اقامت در هر کشور ممکن است متفاوت باشد و بستگی به عوامل مختلفی مانند هزینه مسکن، غذا، حمل و نقل و سایر مصارف روزمره داشته باشد. به عنوان مثال، در برخی کشورها هزینه مسکن بسیار بالا است و در برخی دیگر هزینه غذا و مصارف روزمره بیشتر است. بنابراین، قبل از اقدام برای اخذ ویزا، باید مبلغ مورد نیاز را محاسبه کرده و تهیه کنید تا در طول اقامت در کشور مورد نظر با مشکل مالی مواجه نشوید.

هزینه اخذ ویزای استارتاپ

بدون شک، هزینه‌ی درخواست ویزای استارتاپ در موسسات مهاجرتی مختلف متغیر است و عوامل زیادی مانند کیفیت ارائه خدمات، تنوع خدمات ارائه شده و عوامل دیگر بر این هزینه‌ها تأثیرگذار هستند. در موسسه آوروو، همیشه تأکید بر ارائه خدمات با کیفیت بالا به همراه بهترین قیمت منصفانه است. این موسسه با ارائه قیمت‌های رقابتی، توانسته به عنوان یکی از بهترین موسسات مهاجرتی بین مراجعین معروف شود.

مراحل اخذ ویزای استارتاپ

پروسه دریافت استارتاپ ویزا به این ترتیب است که ابتدا باید از یک شرکت سرمایه‌گذار در یک کشور نامه حمایتی دریافت کنید؛ سپس می‌توانید درخواست خود را برای دریافت اقامت دائم به اداره مهاجرت آن کشور ارسال نمایید.

قدم اول: نوشتن بیزینس پلن

دریافت ویزای استارتاپ برای کسب و کار خود ممکن است یک فرآیند پیچیده باشد، اما یکی از اصلی‌ترین شرایط برای موفقیت در این فرآیند داشتن یک ایده تجاری خلاقانه است. بنابراین اولین کاری که باید انجام دهید، این است که ایده خود را در قالب یک بیزینس پلن (طرح تجاری) بنویسید. در این بیزینس پلن، شما باید به صورت دقیق توضیح دهید که چگونه ایده خود را به یک کسب و کار قابل پیاده‌سازی تبدیل می‌کنید، بازار هدف خود را تحلیل کنید و درآمد و سود قابل انتظار را پیش‌بینی کنید. همچنین، باید پتانسیل رشد و توسعه کسب و کار خود را نیز مورد بررسی قرار دهید. با نوشتن یک بیزینس پلن قوی و جامع، شما می‌توانید برای دریافت ویزای استارتاپ خود، به مقامات مربوطه نشان دهید که ایده خود را به طور جدی پیگیری می‌کنید و برنامه‌ریزی کاملی برای تبدیل آن به واقعیت دارید.

برای اینکه یک شرکت سرمایه‌گذار به طرح بیزینس پلن شما علاقه‌مند شود و در آن کشور سرمایه‌گذاری کند، باید این پلن بسیار قوی و جذاب باشد. بهترین راه برای تهیه یک بیزینس پلن قوی، استفاده از تجربه یک وکیل ویزای استارتاپ است. وکیل ویزای استارتاپ می‌تواند به شما در تدوین و ترجمه اهداف و استراتژی‌های شرکت، تجزیه و تحلیل بازار، بررسی ریسک‌ها و موارد قانونی و مالی دیگر کمک کند. تجربه و آگاهی وکیل ویزای استارتاپ در این زمینه می‌تواند به شما کمک کند تا بیزینس پلن مناسبی تهیه کنید و سرمایه‌گذاران را به جذب کنید.

قدم دوم: پیدا کردن سرمایه گذار

برای جذب سرمایه‌گذار برای استارتاپ خود، باید نه تنها بیزینس پلن خوبی داشته باشید، بلکه باید همچنین توانایی تسلط بر زبان انگلیسی و مهارت‌های قدرتمند مذاکره را نیز داشته باشید. این فرآیند، با توجه به نیاز به صبر و شکیبایی در انتظار در صف انتظار و همچنین توانایی قانع کردن سرمایه‌گذاران، می‌تواند بسیار دشوار باشد. بنابراین، برای جذب سرمایه‌گذاران برای راه‌اندازی شرکت خود، باید به این نکات دقت کرده و بر روی این مهارت‌های ضروری کار کنید.

در کانادا، برای تأیید طرح‌های تجاری متقاضیان، سازمان‌های خاصی وجود دارند که از سوی اداره مهاجرت تعیین شده‌اند. این سازمان‌ها شامل سازمان‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر، گروه‌های سرمایه‌گذاری انجل و انکوباتورهای تجاری هستند. هر یک از این سازمان‌ها شرکت‌های زیرمجموعه خود را دارند و پروسه اخذ بیزینس پلن و معیارهای ارزیابی ایده در هر سازمان متفاوت است. برای کسب اطلاعات بیشتر، می‌توانید به وب‌سایت اداره مهاجرت آن کشور مراجعه کنید.

قدم سوم: دریافت نامه حمایتی

پس از یافتن یک سرمایه‌گذار، شرکت مورد نظر برای شما یک نامه حمایتی یا لتر آف ساپورت صادر می‌کند. این نامه حمایتی حاوی تأییدیه شرکت است که نشان می‌دهد سرمایه‌گذاری شما ارزشمند است و از طرف شرکت پشتیبانی می‌شود. علاوه بر این، سرمایه‌گذار همچنین به اداره مهاجرت کشور موردنظر یک گواهی تعهد ارسال می‌کند که تأیید می‌کند وی قصد و توانایی سرمایه‌گذاری در آن کشور را دارد. این نامه حمایتی و گواهی تعهد برای شما در فرآیند مهاجرت و دریافت ویزای سرمایه‌گذاری بسیار مهم و ضروری هستند.

قدم چهارم: ارسال پرونده

با اتمام مراحل آماده‌سازی پرونده و جمع‌آوری تمامی مدارک لازم، حالا نوبت به ارسال درخواست می‌رسد. برای این کار باید پرونده خود را به صورت آنلاین به اداره مهاجرت آن کشور ارسال کنید. در این مرحله بسیار حائز اهمیت است که نامه حمایتی را در پرونده قرار دهید؛ زیرا این نامه می‌تواند تأثیر قابل توجهی در تصمیم نهایی اداره مهاجرت داشته باشد. همچنین، برای پردازش درخواست خود باید هزینه مربوطه را پرداخت کنید و رسید پرداخت را در درخواست خود ارائه دهید؛ زیرا اداره مهاجرت تا زمانی که هزینه را دریافت نکند، به بررسی درخواست شما نخواهد پرداخت.

قدم آخر: دریافت ویزاي استارتاپ کانادا

سپس نیاز است تا اداره مهاجرت آن کشور درخواست شما را ارزیابی و بررسی‌های پزشکی و کیفری لازم را انجام دهد. این بررسی‌ها به منظور اطمینان از اینکه شما برای ورود به کشور مورد نظر مشکلی ندارید و می‌توانید به طور قانونی در آنجا اقامت کنید، انجام می‌شوند. در صورتی که همه چیز به خوبی پیش برود و اداره مهاجرت نیازمندی‌ها را تأیید کند، یک نوع ویزای اقامت دائم به نام ویزا استارت آپ برای شما صادر می‌شود. این ویزا به شما اجازه می‌دهد در کشور مورد نظر به عنوان یک کارآفرین فعالیت کنید و به عنوان یک سرمایه‌گذار در آنجا سرمایه‌گذاری کنید.

مدت زمان گرفتن ویزای استارتاپ

در سایت اداره مهاجرت هر کشوری اعلام شده است که کل پروسه دریافت اقامت دائم از طریق استارتاپ تقریبا ۳۶ ماه طول می‌کشد؛ البته با توجه به شرایط هر پرونده ممکن است این زمان کمی تغییر کند. اگر قصد دارید هر چه سریع‌تر وارد کشور مورد نظر خود شوید، می‌توانید قبل از اینکه کارت اقامت دائم برای شما صادر شود، برای دریافت ویزای کار اقدام کنید. صدور ویزای کار تحت برنامه استارت آپ طبق تجربه ما فقط ۶ تا 9 ماه طول می‌کشد؛ بنابراین یک فرصت عالی برای افرادی است که به دنبال مهاجرت سریع هستند!

مبلغ تمکن مالی مورد نیاز ویزای استارتاپ

شما باید سرمایه کافی برای یکسال اول زندگی در آن کشور را برای تامین هزینه های اولیه خود و خانواده‌تان داشته باشید. دقت کنید که این هزینه ارتباطی با سرمایه گذاری در آن کشور ندارد و در این نوع ویزا شما شخصا نیازی به سرمایه گذاری ندارید. معمولا آفیسرها توقع دارند که شما ۵۰٪ هزینه زندگی خود و خانواده‌تان را داشته باشید.

تفاوت ویزای کارآفرینی با ویزا استارت آپ در چیست؟

ویزا های استارت آپ و ویزا کارآفرینی ازنظر شرایط دریافت و موارد مورد نیاز با یکدیگر متفاوت هستند. استارت آپ ویزا برای افرادی است که تجربه مدیریت کسب و کاری را ندارند و می خواهند در کشوری دیگر کسب و کار راه اندازی کنند. اما ویزای کارآفرینی به صاحبان و مدیران کسب و کارهای گسترده و معتبر در کشور خود اختصاص داده می شود. در علاوه، این دو ویزا در مورد هزینه ها، شرایط دریافت، مدت اعتبار و دریافت اقامت دائم نیز تفاوت هایی دارند.

و در آخر ...

امروزه بسیاری از افراد به دنبال گسترش کسب‌وکار خود هستند و به همین دلیل استارتاپ ویزا به عنوان یک گزینه جذاب برای آن‌ها مطرح شده است. ویزای استارتاپی، یک مجوز است که به کارآفرینان و کسب‌وکارهای نوپا اجازه می‌دهد در کشورهایی که این ویزا را صادر می‌کنند، فعالیت کسب‌وکاری را آغاز کنند. این ویزا شرایط خاصی دارد که اغلب شامل داشتن یک طرح کسب‌وکار قابل قبول است و همچنین نیاز به ارائه مدارک مالی و تحصیلی می‌باشد. هزینه‌های مربوط به دریافت این مجوز نیز ممکن است متفاوت باشد و بسته به کشوری که این ویزا را صادر می‌کند، متغیر باشد. علاوه بر این، مدت زمان اعتبار ویزا نیز معمولاً تا چند سال است و با گسترش کسب‌وکار و نیاز به تمدید، می‌تواند تمدید شود. در مقابل، ویزای کارآفرینی برای افرادی است که تمایل دارند کسب‌وکار خود را راه‌اندازی کنند و تفاوت اصلی این دو ویزا در شرایط صدور و مدت زمان اعتبار آن‌ها است. با این وجود، باید به این نکته اشاره کنیم که دریافت این ویزا به‌تنهایی امکان‌پذیر نیست و نیاز به داشتن تخصص و تجربه کافی در حوزه امورات بین‌المللی دارد. برای اخذ این ویزا، بهتر است از کارشناسان متخصص در این زمینه کمک بگیرید تا بتوانید در کمترین زمان ممکن و با کمترین هزینه مجوز مورد نیاز را دریافت کنید.